Tänk på detta när du köper en paviljong

En paviljong är en jättebra investering för många uteplatser, men de flesta köper förstås inte paviljonger så ofta, vilket gör det väldigt svårt att veta vad det egentligen är man bör tänka på när man väljer en paviljong. Här kommer därför några tips gällande just detta:

>> Klicka här för att se hela sortimentet av paviljonger

Fundera på vilken storlek som passar bäst för dig
Istället för att köpa den första bästa storleken du hittar. Paviljonger finns nämligen i massvis med olika storlekar, så oavsett hur platsen där du tänkt ställa paviljongen ser ut, bör du kunna hitta en passande storlek för dig. Väldigt ovanliga storlekar kan dock kräva lite mer möda att hitta.

Tål paviljongen vatten eller inte?

Eftersom paviljonger kan vara tillverkade av en mängd olika material, är det nämligen inte säkert att alla paviljonger är vattentåliga. Vill man att paviljongen man skaffar ska kunna stå emot vatten, bör man därför stämma av att så verkligen är fallet, med hjälp av olika märkningar på paviljongen, materialinformation och så vidare.

Hur hållbar är paviljongen?

Vad händer t.ex. när det regnar, stormar och liknande? Klarar paviljongen av att stå emot detta på ett hyfsat sätt. Visserligen kan man plocka ned paviljongen i dessa fall, men tänk på att många oväder kommer oväntat, och då kan det vara skönt att veta att paviljongen klarar en hel del.

Vad får du för garanti på paviljongen?

En lång och omfattande garanti på en paviljong kan nämligen vara ett mycket gott kvalitetstecken, medan att en garanti saknas kan vara en anledning till att välja en annan paviljong istället. Läs med andra ord alltid garanti informationen för en viss paviljong innan köp.